Przepis i sposób przygotowania na: Placki z kiełbasy
Fasolę z puszki odcedzić, przepłukać i wymieszać z octem winnym, musztardą, oliwą i szczypiorkiem. Doprawić do smaku.
Podawać z sosem jogurtowym i fasolą.
Smacznego.
kiełbasa | 300 gram |
ryż | 300 gram |
jogurt naturalny | 200 gram |
fasola Jaś | 400 gram |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1/4 pączka |
ocet winny | 2 łyżeczki |
musztarda | 2 łyżeczki |
oliwa | 5 łyżek |
szczypiorek | 1 pączek |
masło | 2 łyżki |
keczup | 5 łyżek |
przyprawy | 1 SZCZYPTA |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: