Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczen z boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chudego boczku 1 kg
czosnek 3 ząbki
przyprawa uniwersalna 2 łyżki
mleko 1 szklanka
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczen z boczku

Boczek zemleć w maszynce .Czosnek obrać i rozetrzeć z vegetą ,dodać do boczku,wlać mleko ,doprawić solą i pieprzem,posypać posiekaną natką ,wyrobić na jednolitą masę.
Masę mięsną włożyć do kek sówki ,szczelnie zawinąć folią aluminiową i piec 1,5godz .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta2604 05.09.2012 16:57
super
Barbara/zuza22_85 21.06.2012 20:31
smaczne
Emilia21 24.05.2012 11:10
mmm
Emilia21 24.05.2012 11:10
mmm
smakowita 21.10.2011 23:10
musi być smaczna
Papryczka 11.10.2011 15:14
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak