Sposób przygotowania

Pomidory obieramy ze skórki, kroimy na ćwiartki. cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na margarynie, następnie dorzucamy pomidory i śmażymy wszystko jeszcze 5 minut. Następnie pomidory z cebulą dokładnie rozdrabniamy za pomocą blendera. Śmietane mieszamy z mąka, dodajemy do pomidorów - gotujemy. doprawiamy do smaku przyprawami, gorącym sosem polewamy gołąbki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !