Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko w lekko osolonej wodzie, studzimy. Mięso mielimy, cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ryżu wraz z surowym jajkiem. Doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem. W razie potrzeby dosypujemy trochę bułki tartej. Formujemy płaskie kotlety, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie takie oszukane:))) trochę odmienione:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !