Sposób przygotowania

Z podanych składników wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na 30min.
Formę do tarty wysmarować tłuszczem i wyłożyć ciastem,Na cieście ułożyć umyte i wydrylowane śliwki,posypać cukrem.Wstawić do piekarnika i piec 10 min.
Wymieszać składniki zalewy .Po upływie 10 min wysunąć ciasto z piekarnika i wlać na nie zalewę.piec jeszcze 35min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kuszący przepis do wypróbowania......
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetycznie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !