Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet drobiowy panierwany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet drobiowy 400 g
jaja 1 szt
mąka 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 g
olej 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: filet drobiowy panierwany

fileta oczyścić pociąć na plastry, plastry przyprawiamy i rozbijamy tłuczkiem, panierujemy w mące, jajku, bułce tartej, smażymy na złoto z obu stron

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 22.05.2012 21:07
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak