Sposób przygotowania

KAPUSTĘ DROBNO SZATKUJEMY,WKŁADAMY DO GARNKA, POMIDORY KROIMY W KOSTKĘ, MARCHEW,PIETRUSZKĘ I SELER WG UZNANIA, W KOSTKĘ LUB ŚCIERAMY NA GRUBEJ TARCE.DODAJEMY PRZYPRAWY I GOTUJEMY,AZ KAPUSTA BĘDZIE MIĘKKA.ZIEMNIAKI KROIMY W KOSTKĘ I DOKŁADAMY DO ZUPY.DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I GOTUJEMY ZIEMNIAKI DO MIĘKKOŚCI.PRZED PODANIEM POSYPUJEMY JESZCZE KOPERKIEM.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    kapuśniaczek, lekki i smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    robię podobną. Pyszna jest :)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fanie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    jast pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    to juz wiem co dziś na obiadek;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    cudo zupka!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie wszelkie zupki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już widać że pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już widać że pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !