Składniki:
filet z ryby | 40 dag |
jajko | 4 |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
sól | 1 łyżeczka |
twaróg | 30 dag |
łosoś | 15 dag |
żółty ser | 25 dag |
cytryna | 1 |
łosoś wędzony | 10 dag |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
koperek |
filet z ryby | 40 dag |
jajko | 4 |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
sól | 1 łyżeczka |
twaróg | 30 dag |
łosoś | 15 dag |
żółty ser | 25 dag |
cytryna | 1 |
łosoś wędzony | 10 dag |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: