Sposób przygotowania

Pokrojony w kostkę boczek przesmażyć na suchej patelni. Po chwili dodać cebulę i smażyć razem około 2 minut. Po tym czasie wbić jajka, doprawić do smaku pieprzem i dużą ilośćią ziół prowansalskich. Podawać posypaną szczypiorkiem, a dla osób, które nie mają problemu z cholesterolem także ze startym żółtym serem :-)

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Znakomita jajecznica!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawa wariacja na temat jajecznicy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !