Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, umyć, dowolnie pokroić. Wrzucić je na rozgrzany olej i smażyć tak długo, aż cały płyn wyparuje. Dodać suszoną cebulę i przyprawy, wymieszać, oprószyć solą czosnkową. Smażyć dalej tak długo, aż grzyby się zrumienią.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    muszę mamie pokazać ten przepis bo ona ciagle biega do lasu na grzyby:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !