Sposób przygotowania

Składniki zalewy gotujemy. Do każdego słoika kładziemy pokrojone w plasterki ogórki ze skórką,1 liść selera i 1 plaster cebuli.
Gorącą zalewą zalać ogórki,słoki dobrze zakręcić i pasteryzować 5 minut.
Polecam :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    interesujące
  • 6
    original
    Opublikowano

    owocówka

    muszę zaprawić
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe jaki smak....? ale podoba mi się......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    dodaję ten przepis do ulubionych muszą być pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !