Sposób przygotowania

Kabaczka obrać, wyciąć środek z pestkami i resztę zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Ser również zetrzeć na tarce. Białka ubić na sztywną pianę. Następnie wszystkie składniki razem wymieszać, wyłożyć masę na blaszki i piec w nagrzanym piekarniku 30-40 minut. Bardzo smaczny z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy pasztet
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie i apetycznie wygląda:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł, zwłaszcza, że na kabaczki duży urodzaj w tym roku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mądre te babcie,jak zdrowo gotują:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !