Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kokilki (takie jak do creme brulee) smarujemy masłem i obsypujemy bułką tartą lub mąką krupczatką.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Ależ smakowite :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Właśnie upiekłam podobne. Przepyszne są takie babeczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    juz mi slinka ciekanie jak ta polewa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    śliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglądają ślicznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !