Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz po haitańsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cytryna 4 szt
cebula 2 szt
papryka zielona 3 szt
masło 40 g
filet z dorsza 80 dag

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz po haitańsku

filet zamarynować w soku cytryn przez ok 4 godziny przesmażyć na maśle pokrojoną cebulę i paprykę w paseczki i dusić pod przykryciem rybę gotować ok 25 minut zalać marynatą wymieszaną z wodą tak aby ryba była cała przykryta ułożyć na półmisku na cebuli i papryce

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 18.12.2011 10:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak