Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gularz z żołądkami drobiowymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 100 gram
cebula 1 szt
musztard 75 gram
indyk 400 garm

Przepis i sposób przygotowania na: gularz z żołądkami drobiowymi

1. Żołądki opłucz pod bieżącą wodą .
2. Ugotuj w osolonej wodzie
3. Pokrój w paski
4. Obierz cebulę
5. oraz posiekaj
6. razem z pieczarkami
7. Dodaj musztardę oraz wymieszaj
8. połącz z mięsem
9. Podlewaj wywarem i duś przez ok. 20 min na wolnym ogniu
10. Smacznego, jak troszkę wystygnie, możesz zjeść

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak