Sposób przygotowania

OBRANEGO ZE SKÓRY I PESTEK KABACZKA KROIMY NA BARDZO CIENIUTKIE PLASTERKI DODAJEMY POKROJONĄ W PIÓRKA CEBULĘ. CZOSNEK PRZECISNĄĆ Z OLEJEM MUSZTARDĄ I ŚMIETANĄ DODAĆ SÓL PIEPRZ DOSMAKU I DODAĆ POSIEKANĄ NATKĘ . SOSEM ZALAC KABACZKA.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    spróbuję kabaczka zastąpić cukinia , bo mam sporo ....ciekawe co wyjdzie...?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    doskonała
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    i następny smaczny sposób na wykorzystanie kabaczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Oryginalny przepis, muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam kabaczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Bardzo pyszna:)Dziś zrobiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !