Sposób przygotowania

Na oleju podsmażyć kiełbasę pokrojoną w pół krążki, następnie dodać cebulę pokrojoną w piórka i paprykę pokrojoną w paski, posolić udusić dodać pokrojonego w kostkę kabaczka wszystko razem wymieszać i dusić do miękkości pod przykryciem jak będzie na pół miękki dodać przecier i przyprawy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Super danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo podobne do lecza:) pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki bigosik,albo leczo z kabaczka ,bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pomysł wart wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    fajny pomysł na kabaczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Ten przepis jest wspomnieniem lata, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !