Sposób przygotowania

sztukę karpia do kilograma przyprawiamy solą i pieprzem do środka wkładamy dużą gałązkę pietruszki obtaczamy w mące krupczatce i smażymy na oleju, na wolnym ogniu z obu stron, całość około 15 min. pod koniec smażenia dodajemy trochę masła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszna rybka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha,uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moja ulubiona rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam karpika:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszny karpik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię karpia i to bardzo.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !