Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone przepiórki ubrane w bikini z boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Tuszki przepiórek 12
boczek wędzony 12 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone przepiórki ubrane w bikini z boczku

Tuszki przepiórek myjemy i osuszamy,nacieramy przyprawą do drobiu po myśliwsku Prymat.Boczek kroimy w plasterki,owijamy nimi przepiórki i wkładamy do brytfanki polewając roztopionym masłem.
Pycha !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

16.12.2013 14:18
to się je na surowo? ;)
Kate131 03.08.2011 09:39
wow
cukiereczek 20.09.2010 10:04
super wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak