Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Cytryny sparzyć.
Z każdej z nich zetrzeć na drobnych oczkach skórkę.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    brzmi bardzo interesująco
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takiego dżemu w sklepie nie kupię. Przynajmniej ja nie widziałam takiego. A pomysł bardzo mi się podoba.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    w sklepie raczej nie, ale jak ktoś lubi nutkę goryczy ze słodkością to polecam zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam cytrynę i już wiem do czego wykorzystałabym taki dżem. Teraz pozostaje mi tylko... jego zrobienie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, bardzo fajny pomysł, muszę zrobić kilka małych słoiczków :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tych ctryn bez skorki nie poznalam, hehe, dobrze ze jest opis pod nimi ;p
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, czasami opis pomaga
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, czasami opis pomaga
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha:) ja często używam do złamania smaku w deserach i w tortach
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezwykle prosty w wykonaniu prawie "egzotyczny" smakołyk.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dobrze byłoby mieć możliwość kupić do takiego dżemu cytryny nie woskowane a byłby jeszcze lepszy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Taki dżem to chyba dobra alternatywa dla dżemu z czarnej porzeczki, którego często używam do przełamania słodkiego smaku np. przy robieniu wafli z masa krówkową albo masą chałwową.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam!!!!!!!!!!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczny dżem cytrynowy, pomarańczowy jadłam a cytrynowy nie.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    cytrynowy daje fajny posmak goryczki. Ja go dodaję do babki cytrynowej.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !