Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesiotr w czerwonym winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 1 kg
mąka 150 g
masło 100 g
wino czerwone 100 g
olej 50 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jesiotr w czerwonym winie

Jesiotra oczyścić,wyfiletować,ściągnąć skórę i pokroić na porcję,osolić,obtoczyć w mące i usmażyć,włożyć rybę do rondla,dodać masło i wlać wino,przykryć i poddusić około 5 min,podawać z frytkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak