Sposób przygotowania

Masę krówkową przełożyć do rondla, wlać mleko i postawić na małym ogniu. Cały czas mieszając aż masa zrobi się płynna. Zestawić i szybko schłodzić, potem przelać do foremki i wstawić do zamrażarki. Co jakiś czas należy masę spienić mątewką lub trzepaczką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajna propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne lody
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smakowite
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nie sądziłam, że to takie proste!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka lodowa...
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    rewelacja ,prosty i pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam smak krówki i lody
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jakie to proste, nie trzeba kupować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !