Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cypisek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby 500 g
olej 50 g
rabarbar 150 g
masło 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cypisek

Bułkę pokroić w plastry,ułożyć w brytfance posmarowanej masłem,filety opłukać,osolić,ułożyć na bułce,rabarbar obrać,pokroić i położyć na rybie,polać oliwą,przykryć pergaminem i piec około 20 min,wyjąć ,pokroić i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak