Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żólłyt 12 plasterków
pomidor 2 sztuki
szczypioerk 0,5 pęczka
masło do smarowania
sól do smaku
bagietka 2 sztuki
salami 12 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka

bagietki przekrawamy wzdłuż na pół

smarujemy masłem, na maśle układamy salami , ser i pomidory, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i delikatnie solimy

pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 10-15 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 16.12.2011 13:39
Super wygląda
Wanda6 14.09.2011 23:14
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak