Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion cebulowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda z ½ kostki rosołowej 3 szklanki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: bulion cebulowy

Wodę z kostką rosołową doprowadzić do wrzenia, dodać cebulę, doprawić do smaku solą i pieprzem, zagotować na średnim ogniu. Następnie zmniejszyć płomień, gotować pod przykryciem kwadrans. Zupę podawać z grzankami z chleba lub bułki oraz startym żółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak