Sposób przygotowania

Białe wino mieszamy z sosem imbirowym,sosem sojowym i pieprzem.Żeberka myjemy osuszamy i kroimy na mniejsze kawałki.Wkładamy do marynaty i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Przed ułożeniem na tacce smarujemy miodem wymieszanym z powidlami śliwkowymi.Pieczemy na tackach pamietając o obracaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    na pewno wypróbuję! żeberka - pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna kompozycja smakowa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    jutro spróbuję aczkolwiek uwielbiam połączenie mięska z miodem zwłaszcza na grilu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !