Składniki:
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
mąka | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
żółty ser | 10 dkg |
rukola | 50 gram |
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
mąka | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
żółty ser | 10 dkg |
rukola | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: