Sposób przygotowania

Rzodkiewkę pokroić w półplasterki, cebulę w piórka, obrane jabłko w kostkę, a pomidorki przekroić na 4 części. Wymieszać rukolę z rzodkiewką, cebulą, odsączoną kukurydzą, jabłkiem i pomidorkami, oprószyć solą i pieprzem. Sok z cytryny wymieszać z cukrem i oliwą (lub olejem). Sosem polać sałatkę, delikatnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    letnia a wygląda tak świeżo jak...wiosenna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    jaka kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super!!! tak kolorowo!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jaka śliczna i kolorowa, tylko taką jeść.
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Smakowita sałatka, taką bym zjadła.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszna, zdrowa sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !