Składniki:
schab | 6 plastrów |
szpinak świeży | 2 garści |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana 12% | 1/3 szklanki |
oliwa | do smażenia |
kurki | 2 garści |
masło | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka płaska |
białe wino | 1/3 szklanki |
schab | 6 plastrów |
szpinak świeży | 2 garści |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana 12% | 1/3 szklanki |
oliwa | do smażenia |
kurki | 2 garści |
masło | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka płaska |
białe wino | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: