Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser budyniowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń śmietankowy
mleko 0,5 l
rodzynki 1/3 szklanki
czekolada starta 2 łyżki
rurki waflowe 4

Przepis i sposób przygotowania na: Deser budyniowy

Budyń ugotować, lekko przestudzić.
Wymieszać z rodzynkami.
Przełożyć do dwóch małych szklanych (przezroczystych) miseczek.
W każdą porcję wetknąć po 2 biszkopty i 2 rurki.
Posypać startą czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak