Sposób przygotowania

Szpinak ugotować i odcedzic. Udka kurczaka ugotować. Oddzielić mięso od kości.Przekręcić w maszynce do mielenia mięsa: szpinak, miękisz chleba, kilka łyżeczek startego sera, szczyptę soli i pieprzu i odrobinę mleka. Z otrzymanej masy formować kuleczki średnicy 4-5 cm. Nieco spłaszczyć (jak kotlety). Obtaczać w mące i smażyć na rozgrzanej oliwie na złocisty kolor.

Smacznego!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetne pulpety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !