Sposób przygotowania

Pieczarki należy obrać, pokroić w plasterki i podsmażyć na patelni z dodatkiem masła lub margaryny. Paprykę myjemy i kroimy w drobna kostkę. Bagietkę przekrajamy na pół, połówki bułki smarujemy masłem czosnkowym, następnie kładziemy na wierzch podsmażone pieczarki, paprykę i posypujemy startym żółtym serem. Dodajemy przyprawy: pieprz, oregano i wkładamy do nagrzanego piekarnika do ok 170-180 stopni i podpiekamy chwilę aż ser się roztopi. Gotowe zapiekanki można polać keczupem do smaku. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Same smakołyki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    zapiekanka mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna, bardzo takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mniam mniam,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna ta zapiekanka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomita
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubie, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !