Sposób przygotowania

Ciasto (mogą być resztki lub okrawki różnych ciast) rozdrobnić lub zetrzeć na tarce. Do ciasta dodać masło, cukier waniliowy, cukier puder i kakao. Zagnieść masę. Masa musi być dość sztywna. Odrywać kawałki masy. W środek kłaść podzieloną na kawałki czekoladę i formować małe kuleczki. Obtaczać w wiórkach kokosowych i odstawić do lodówki na ok 5 godzin do stwardnienia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    palce lizać. pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Robiłam podobne z herbatników.Smaczny domowy smakołyk.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !