Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pałasz po huzarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pałasz 1 kg
koncentrat pomidorowy 100 g
jabłko
masło 100 g
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
folia do pieczenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pałasz po huzarsku

Rybę oczyścić,pokroić na duże porcje,osolić,posypać pieprzem,posmarować koncentratem pomidorowym i posypać drobno posiekanym czosnkiem i pokrojonym w paski jabłkiem,folię posmarować masłem i zawinąć rybę ,zapiec w piekarniku około 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak