Sposób przygotowania

Cukinie dokładnie myjemy- odcinamy końcówki, a następnie kroimy w półtalarki.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojoną cebulę, czosnek i cukinię, a takżę porwane liście szpinaku- wszystko podsmażamy kilka minut.
Całość zalewamy wodą nieco ponad powierzchnię warzyw- dodajemy kostki rosołowe, łyżeczkę cukru i gotujemy około 10 minut.
Następnie zupę miksujemy, przyprawiamy i zabielamy śmietanką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    smacznie i zdrowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pięknie się prezentuje, taki zielony :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    wygladem zacheca
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zupka w moich smakach :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !