Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rożki szynkowe z pastą jajeczno twarogową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 2 szt
twaróg 30 g
majonez 10 g
przyprawy do smaku
ogórek konserwowy 50 g
papryka 20 g
szynka drobiowa 15 (w bloku)

Przepis i sposób przygotowania na: rożki szynkowe z pastą jajeczno twarogową

jaja, zmielic razem z twarogiem dodać przyprawy oraz majonez wszystko wymieszaj, farsz rozkładaj na wędlinę i zawijaj różyczki, na szynkę układać kawałeczki ogórka oraz papryki, można zalać auszpikiem ,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak