Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Georgianka w jarzynach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety 80 g
marchewka 40 g
pietruszka 30 g
seler 30 g
cebula 40 g
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet 2 łyżki
cukier szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Georgianka w jarzynach

Filety pokroić na porcje,osolić,skropić octem,posypać pieprzem,warzywa oczyścić,pokroić w paski i ugotować w małej ilości wody,cebulę pokroić w półplasterki i dodać do wywaru,włożyć rybę,dodać szczyptę cukru i gotować 10 min
Podawać z ziemniakami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak