Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Georgianka z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z georgianki 1 kg
masło 100 g
olej 150 g
mąka 70 g
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 70 g

Przepis i sposób przygotowania na: Georgianka z rusztu

Georgiankę pokroić na porcje,posolić,dodać utartą cebulę,posypać pieprzem i odstawić na 30 min,po tym czasie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju,po usmażeniu dodać stopione masło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak