Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka w śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 50 dag
mleko 2 szkl
pieczarki 15 dag
szynka 10 dag
masło 1 łyżka
śmietana 5 łyzki
ser żółty 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka w śmietanie

wątróbkę namoczyć w mleku na 1 godz podsmażyć na maśle pieczarki pokroić w paseczki i usmażyć połączyć w wątróbką i z szynką w paseczki śmietaną i utartym serem doprawić podawać z pieczywem z ziemniakami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 12.12.2011 09:56
mmniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak