Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selerowe łódeczki z pastą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łodyga selera 6 szt
śmietana 3 łyżka
rzodkiew kilka
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki
twaróg 15 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Selerowe łódeczki z pastą

Na łodygi selera położyć pastę zrobioną z twarogu, natki pietruszki, soli i pieprzu. Na górę powbijać pokrojoną rzodkiew.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak