Sposób przygotowania

Umyte,osuszone i pokrojone na mniejsze kawałki żeberka wkładamy do marynaty z piwa,rozdrobnionych liści laurowych,majeranku,cząbru,rozmarynu soli ,pieprzu i ziaren jałowca i odstawiamy na dobę do lodówki.Przed upieczeniem a po wyjęciu z marynaty smarujemy mięso olejem wymieszanym z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    te piwo jest świetne w tym przepisue
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    to na pewno mi posmakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w piwie jeszcze nie robiłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !