Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta włoska gotowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska ½ kg
sól
zielenina

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta włoska gotowana

Kapustę oczyścić z nadpsutych liści, umyć I drobno poszatkować lub pokroić w ćwiartki. Gotować wkładając do niewielkiej ilości posolonej wody. Kapustę, gotować w odkrytym naczyniu. Ugotowaną kapustę odcedzić, podawać posypaną drobniutko posiekaną zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak