Sposób przygotowania

Łososia podsmażamy na złocisty kolor ze wszystkich stron, po czym wrzucamy do piekarnika na ok. 10 minut w 150 stopniach, by doszedł.
Ziemniaki na małe ucieramy na małe talarki, wrzucamy do żaroodpornego naczynia, zalewamy śmietaną z solą i pieprzem i pieczemy przez ok 20 minut w temperaturze 150 stopni.
Podajemy ze świeżą sałata i dressingiem z white wine i oliwy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Wyśmienita propozycja.... Zwłaszcza, że uwielbiam łososia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !