Sposób przygotowania

Jeśli została nam jakaś pierś z grilla tudzież placuszek w naleśniku wykorzystamy ją do sałatki. Podgrzewamy na patelni aby była ciepła. Sałatę i kapustę pekińska kroimy na mniejsze kawałki i układamy na talerzu. Następnie kroimy pomidora, paprykę, ogórka, oraz cebulkę. Śmietanę podgrzewamy z serem pleśniowym i bazylią. Jak pierś jest już ciepła, kroimy na paski i układamy na warzywach. Polewamy obficie sosem śmietanowym i posypujemy kukurydzą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    dziękuję ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna ta sałata!!! a i apetycznie wygląda:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Na pewno wypróbuje!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Koniecznie muszę wypróbować przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !