Sposób przygotowania

Cukinie kroimy wzdłuż na cienkie plastry, a następnie na długie paseczki i wrzucamy na kilka sekund do wrzącej osolonej wody- odcedzamy i natychmiast polewamy zimną wodą.
Na suchej patelni prażymy pestki słonecznika i odkładamy je na bok.
Na rozgrzane masło wrzucamy cukinię, posiekany szczypiorek i przyprawy- posypujemy pestkami słonecznika i startym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    bardzo fajny pomysł-ląduje w ulubionych :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    super przepis :) godny wypróbowania :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawe i smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajnie się komponują kolorki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super,cxukinię to w każdej postaci lubię a w takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepis na czasie !
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowita propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !