Sposób przygotowania

Bułki rozcinamy i smarujemy masłem. Kładziemy plasterek polędwicy sopockiej, a na to ser pokrojony w słupki oraz plasterek pomidora. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i posypujemy cebulą pokrojoną w kostkę. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    takie sa bardzo smaczne!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne i apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dobre i na śniadanie i na kolacje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !