Sposób przygotowania

W kromce chleba tostowego wyciąć szklaneczką krążek tak by skórka pozostała nienaruszona . Wycięty krążek wyłożyć wędzonką . Położyć na rozgrzany tłuszcz. W dołek wbić jajko. Posolić i popieprzyć . Na małym gazie smażyć by jajko zaczęło się ścinać . Delikatnie przewrócić na drugą stronę . Dosmażyć tak by białko było ścięte , a żółtko było pół płynne. Wyłożyć na talerz i posypać szczypiorkiem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiosenka27

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !