Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersowy tort

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kakao 2 łyżka
polewa czekoladowa
krakersy 1 sezamowe
krem do karpatki 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersowy tort

Zrobić krem, zmiksować na gładką masę, dodając kakao. Dno i boki blaszy obłożyć krakersami, położyć warstwę kremu na zmianę z krakersami. Krem wyrównać łopatką, na wierchu położyć krakersy, posmarować polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak