Sposób przygotowania

Rozetrzeć z solą ( na miazgę) czosnek . Zrobić pastę z masła, serka topionego , czosnku i natki pietruszki i doprawić do smaku solą jeśli trzeba .
Bagietkę ponacinać tak by się nie rozpadła .W nacięcia włożyć po łyżeczce pasty maślano-serowej . Zawinąć bagietkę w folię aluminiową i wstawić do nagrzanego do 200 * C piekarnika . Zapiekać 20 minut ( po 15 minutach rozchylić folię )
Podawać w towarzystwie sałat, pomidorów lub grillowanych mięs .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    chyba zaraz zrobię na śniadanko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    piękne zdjęcie, na pewno świetnie smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !