Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, papryki w paseczki. Wodę , ocet, cukier , liście laurowe , ziela angielskie , pieprz – zagotować. Wrzucić cebulę , papryki i przecier .Gotować 3 minuty .Rybę ułożyć w naczyniu które można szczelnie przykryć . Zalać gorąca zalewą z warzywami dodając pokrojonego w plasterki korniszona i patisony . Ostudzić . Przykryć . Wstawić na 304 dni do lodówki .Podawać odsączoną z zalewy z dodatkiem warzyw z marynaty.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super! Ten przepis chcę wypróbować:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !